« Ves enrere

Jornada Microalgues i Indústria (IQS)

Jornada Microalgues i Indústria (IQS)

El proper 18 d'octubre amb la participació de FCTecnics, entre d'altres, tindrà lloc a l'IQS (Institut Químic de Sarrià) la jornada informativa sobre "Microalgues i Indústria. Nous mercats - Noves solucions", per tal de donar a conèixer les perspectives de futur i el potencial industrial, econòmic i mediambiental que ofereixen els bioproductes i l'energia a partir de microalgues.

Durant la jornada s'analitzarà el futur del sector de les microalgues des de diverses perspectives actuals: les aplicacions industrials i alimentàries, els bioproductes com a recurs energètic; l'aprofitament i depuració d'aigües residuals, així com l'obtenció de productes d'alt valor afegit amb especial atenció a la reducció de CO2 entre altres qüestions.

Avui dia la producció de bioproductes és una realitat creixent, altament tecnificada, objecte de gran interès a tot el món i que suposa una oportunitat real d'inversió amb perspectives de desenvolupar una indústria pròpia generadora de riquesa i llocs de treball en aquelles zones on s'implanta.